Movimento dell'Mondo

Een nieuw huis

Een nieuw huis kopen… Daar neem je je tijd voor, dat doe je niet onbezonnen, je slaapt er eens een nachtje over. Zeker als je huis op je rug moet passen…

Dus gingen Manu en ik op zoek naar mijn toekomstige woning.

Uiteraard probeer ik mijn huisje zo voordelig mogelijk te kopen. Wat blijkt… in de Decathlon hebben ze mijn maat niet, daar zijn ze alleen voorzien op grote mensen. Kleine mensen willen ook graag reizen!!! Dan toch maar een beetje meer geld uitgeven.

Op naar AS Adventure! Het moet gezegd, de verkopers daar (of noemen ze dat tegenwoordig Sales Advisors?) die weten waarover ze spreken. In tegenstelling tot de Decathlon (waar het advies begon en eindigde met “die hebben we ook nog in het paars”), hebben ze bij AS Adventure echte vakkennis en nog belangrijker, mijn maat.

Opluchting, mijn huisje paste perfect. Tot ik gewichtjes ging uitproberen. De moed zakte mij letterlijk en figuurlijk in mijn schoenen. 15 kilo op mijn rug en ik kwam geen stap meer vooruit… Ik heb dwaas rondgestrompeld in de winkel en toen beslist dat ik dan maar extra voorzichtig moet zijn bij het inpakken. Bij alles wikken en wegen: “Heb ik dit echt nodig om gelukkig te zijn?”
Gelukkig heb ik ook mijn muilezel oftewel mijn lieve vent bij, die met zijn 1m90 misschien een paar extra schoenen voor mij kan torsen.

Resultaat: €200 lichter en een huis rijker. Goede deal, toch?

4 gedachtes aan “Een nieuw huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *