Movimento dell'Mondo

Het drievoetige ruimtemonster

Het drievoetige ruimtemonster

Begin dit jaar spendeerden we 10 dagen in Singapore. Toen we vertrokken dacht ik niet snel terug te komen. De stad werd in mijn herinneringen opgeslagen in de categorieën: Weinig ziel, veel beton, te veel shopping centra en te grote temperatuurverschillen door de verschrikkelijke airco.

De aanvraag van een visum voor Indonesië en een goedkope vlucht brengen ons terug naar Singapore. Ons plan was om na 2 dagen weg te zijn. Door een kleine misrekening worden dit 6 dagen.

Ik voel me verbaasd over mijn herinneringen aan Singapore. We worden weer hartelijk ontvangen bij onze Couchsurfing vriend Shiang. Op het hele eiland zijn zoveel parken, musea en andere attracties dat we ons makkelijk nog eens een maand kunnen entertainen. En het eten, …. is ronduit lekker! Varken en koe zijn in India niet te krijgen. In Singapore kunnen ze in alle vormen en smaken naar binnen gesmakt worden.

De laatste avond maken we een wandeling langs het Marina Bay Center en Gardens At The Bay. Bij beiden is een sound & light show te zien. Tijdens het vorige bezoek hadden we Marina Bay omgedoopt tot “Den Boot”. ’s Nachts verandert dit bootje in een drievoetige ruimtemonster waar langs alle kanten lasers en verlichting uitflitsen. Absoluut nutteloos, wel prachtig om te zien.

Koester positieve herinneringen en laat de negatieve los. Zo word ik weer positief verbaasd en kan ik kort zijn in mijn eindbesluit. Als je ooit een leuke citytrip zoekt, neem Singapore als een optie!

 • Het drievoetige ruimtemonster
 • Manu en het monster
 • Gardens by the Bay en het drievoetige ruimtemonster
 • The Merlion
 • Kan niet kiezen
 • Pigs trotter
 • Bimbimbap, Korean food
 • Mango-Strawberry juice
 • Shoppen om 22u30
 • Gokken in Singapore
 • Manu in Haw Par Villa
 • Chinese mythes in Haw Par Villa
 • Chinese mythes
 • The Ten Courts of Hell
 • Hell
 • Onze CS-host Shian
 • Chinatown
 • Buddhist temple in Chinatown
 • Overdaad?!
 • Brug by night

Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.