Movimento dell'Mondo

Movimento dell’Mondo

Movimento dell’Mondo, italiaans voor Beweging van de Wereld.

Net zoals bij Movimento dell’Arte, creëren we onze eigen vertaling. Niet alleen beweging van de wereld, maar ook beweging door de wereld. Dat laatste is exact wat wij gaan doen, minimum een jaar zullen wij ons door de wereld bewegen.
Daarnaast hopen wij ook de wereld in beweging te brengen….

Dat laatste zullen we al op onze eerste bestemming in de praktijk brengen.

Nepal, het dak van de wereld. De hoogste toppen van de wereld liggen binnen de grenzen van dit kleine land. Jammer genoeg liggen de kansen daar niet voor het grijpen voor jongeren.
Art for Education probeert daarin verandering te brengen. Manu en ik hebben gisteren samen gezeten met Karen, die ons met haar enthousiasme makkelijk wist te overtuigen om onze capaciteiten in te zetten ten voordele van de Nepalese jongeren. Wij zullen een maand lang met dans en theater aan de slag gaan in een school in Kathmandu . Hopelijk kunnen wij iets bijdragen aan hun ontwikkeling. Hoe dat zal lopen en welk resultaat dat zal kennen, moeten we nog even afwachten…

Kijk intussen al eens op www.artforeducation.eu en laat je inspireren om ook iets bij te dragen aan de wereld!

Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.