Movimento dell'Mondo

Op zoek naar gezelligheid

Park Spoor Noord

In 2017 zijn we in augustus slechts 3 weken in België. We hebben te weinig tijd om met iedereen afzonderlijk af te spreken en bedenken een nieuw concept.
Manu en ik zetten ons op een bepaalde plek op een bepaalde tijdstip en wie zin heeft om langs te komen is meer dan welkom. We verspreiden dit bericht via Facebook en het is een super gezellige middag geworden in Park Spoor Noord in Antwerpen.

Dit jaar zijn we veel langer in België en hebben we met vele vrienden en familie persoonlijk kunnen afspreken.
Er waren vorig jaar echter zoveel leuke gesprekken en momenten tussen mensen die elkaar nog nooit gezien hebben, dat we het ‘concept’ graag herhalen.

Ik maak er een Facebook Event voor en doop het “Gezelligheid in Park Spoor Noord“. Het is een openbaar event, maar nodig voor de zekerheid toch persoonlijk wat vrienden en familie uit.
Intussen zijn er meer dan 1.000 mensen ‘geïnteresseerd” in het event?! Ik ben stomverbaasd. Ik heb helemaal geen 1.000 vrienden. Hoe is dit mogelijk?
Ik laat het even bezinken en kom tot de volgende conclusie:

  1. In deze snelle maatschappij lezen mensen alleen de titel en reageren instant. Er is weinig tijd om de inhoud van het evenement te lezen. We leven in een zap, klik, swipe maatschappij, waar er weinig ruimte is voor verdieping.
  2. Mensen zijn op zoek naar gezelligheid. Ondanks ons snelle klik gedrag zoeken we toch naar die verbinding, naar menselijk contact. Naar samen mooie momenten beleven.

Dat laatste kan ik alleen maar toejuichen! Ik ben graag de katalysator van gezelligheid.

Bij deze dan ook een bericht aan al degene die in dit evenement geïnteresseerd zijn en ons niet persoonlijk kennen.

Manu en ik (Ann) zullen ons 3 juni om 15u ergens in Park Spoor Noord placeren. Kom gewoon naar ons toe, stel jezelf even voor en neem deel aan de gezelligheid. Op deze blog vind je genoeg foto’s van ons om ons te herkennen!

Tot zondag!

  • Concept in 2017
  • Meeting met vrienden in Park Spoor Noord
  • Herken ons
  • Versie met zonnebril

Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.